Leila Söderholm

Leila Söderholm flitigt anlitad föreläsare med över 20 års samlad
erfarenhet av träning, kost och hälsa.

 

Hon är 3 barnsmamman som tävlat i både kanot och Streetracing med sin motorcykel. Med sin enkla, lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar hon människor dagligen till rörelse som faktiskt blir av.
Leila är träningsexpert på TV 4, frilansande medarbetare till flera av Sveriges största magasin och en otroligt omtyckt inspiratör. Leila lämnar ingen oberörd, hon inspirerar alla oavsett vem du är.
Träningsentusiasten samt farmor med rullator känner båda att hon träffat just dem mitt i prick och inspirerat dem med sina tips.

Hälsa är alltid en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt. Genom att se humor i allt som har med hälsa att göra kommer du att bli överraskad att du kunde skratta dig igenom föreläsningen och gå därifrån fylld av motivation & energi!

Hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om mycket väl. Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna?
En inspirerande föreläsning som visar hur enkelt det kan vara att hitta tid för träning och hälsa. Deltagarna får små enkla tips på hur de kan få in rörelse i livet och hjälpa kroppen att orka med vardagen. Sömn, relationer och mål är också viktiga parametrar som måste få plats för att skapa ett bra liv.

Ett motiverande och uppskattat inslag under konferens, kickoff eller event.