MickeSydAndersson&HannaNoorberg

Micke Syd & Hanna Noorberg:
SOMMARTIDER, STRESSHANTERING OCH KÄNSLOHJÄRNAN
– En workshop som får dig att känna dig skön inombords. 

 

Efter en hektisk arbetsdag är det skönt att ha ett sätt att snabbt, enkelt och effektivt koppla av, komma ner i varv och hitta ny energi – eller kunna somna trots malande tankar. Kom och lär dig Mindful Tapping – det nya sättet att ta hand om stress.
Under föredraget lär du dig Tap Out Daily, den enklaste varianten av Mindful Tapping.
Tap Out Daily kombinerar en inåtvänd uppmärksamhet (mindfulness) med att lätt knacka på punkter på överkroppen (tapping). På så vis lugnar du känslohjärnan och minskar stressen drastiskt. Det är enkelt att lära, enkelt att använda och samtidigt så kraftfullt att du kommer bli förvånad.

Micke och Hannas föredrag är personligt, medryckande och pedagogiskt. Genom musik och hjärnforskning, skratt och allvar berättar de om Mindful Tapping, ett nytt koncept som förenar den senaste kunskapen om hur hjärnan och nervsystemet fungerar med kraftfulla och enkla verktyg för att ta hand om jobbiga känslor. Det fina är att alla kan lära sig använda Mindful Tapping. Under föredraget lär du dig hur du gör och varför det fungerar. Du går hem från föredraget med ett redskap i dina händer som du kan använda direkt i din vardag för att ta hand om stressen.